måndag 2 januari 2012

Nyårsafton...

Ja de var ju nyårsafton i lördags.. kan ju bara säga att i djur väg hatar jag nyår och fyrverkerier mest, Kayo är såå rädd för allt som smäller (fyrverkerier). På nyårsafton blir de ju inte bättre liksom, vissa människor smäller ju sina fyrverkerier typ 20 ist 00 vilket jag förstår på ett sätt eftersom vissa kanske har små barn och de måste gå och lägga sig. Men folk som inte har barn och smäller tidigt och inte lite smäller de ju heller de är ju bara korkade... Men men nät tolvslaget väl slår då har man en hund som redan innan har sprungit och gömt sig under bord och sängar.. och när alla smäller vid tolvslaget så har man en livrädd hund på magen som skakar som värsta massagesstolen och de är inte kul.. hon blir så himla stressad av de och de är inte bra. Sen när man ska sova kan man inte de för hela hunden skakar fortfarande och gör de ända in på småtimmarna inte okej men vad gör man jo man skyller på sin bror som har gjort henne så rädd. Första året var hon hel lugn men sen när hon var två då smällde brorsan en tuggummi bubbla i hennes öra när hon låg och sov som djupast och hon vaknade och sprang in i ett rum och gömde sig bakom sängen.. jag vet ju att brorsan inte menade de men man kan ju försöka tänka lite man borde ju ha lite förnuft i hjärnan.! Men nu mår hon bra igen :)

Nej till fyrverkerier 
Ja till papperslyktor!!
 

2 kommentarer:

  1. JA och nyårsritten som var kanon.. den saknas.. ;) hihihi tack för en underbar jobb dag och en ur mysig ritt.. hoppas det blir bättre för kayo med åren..
    Kram

    SvaraRadera
  2. Ja de var en jättemysig Nyårsritt vi red :) Gud va vi garvade trodde vi skulle ramla av hästarna hahaha xD de var skitkul att jobba med dig :) ska skriva om dig här på bloggen ngn dag typ idag :) :)

    SvaraRadera